“WITHOUT MUSIC, LIFE WOULD BE A MISTAKE”

M-am nascut in Bucuresti, intr-o familie minunata care mi-a insuflat valori morale inalte si care m-a invatat ca, in viata, trebuie sa lasi o parte din tine celor care te vor urma. Si cam asta mi-am propus sa fac.

COPILARIA

De mica, am fost innebunita dupa muzica. Imi placea sa-mi imaginez ca sunt pe scena si cant la microfon, iar in fata mea era plin de oameni care ma aplaudau.

Mama m-a incurajat intotdeauna sa fac ce-mi place si, astfel, am inceput sa cochetez cu muzica inca din copilarie. Am participat la concursul televizat „Tip top minitop”, apoi, mai tarziu, la emisiunea concurs „Olala”, unde am si castigat Premiul al II-lea.

CONCURSURI

Am urmat scoala de canto a Danei Dorian, „Dorian’s art” , unde, datorita Danei, care este o femeie extraordinara, am invatat extrem de multe lucruri benefice pentru viitoarea mea cariera muzicala.

Am continuat apoi cu participarea la diferite concursuri si emisiuni precum” X factor”, „Vocea Romaniei”, „Demascarea” , „Acces direct”, etc.

EXPERIENTA

In 2013 am participat la Eurovision , cu piesa „ Can you be mine”, aceasta experienta, reprezentand un mare pas in dezvoltarea carierei mele de artist.

In acelasi an, am fost selectata, impreuna cu trupa „That’s right”, sa particip cu piese proprii precum „Jungle girl”, „ Sueno de amor” printre marile trupe si artisti ai momentului precum Voltaj, Directia 5, Smiley, Pepe, Connect-r la Romanian Top Hits si Mamaia Music Awards.

In 2020, am lansat piesa “Adorable”, in colaborare cu Romeo Dediu de la Holograf si am sustinut foarte multe concerte la Centrul Cultural ” Nicolae Balcescu” din Bucuresti La “The Pub- Universitate”, locul unde isi lanseaza piesele si canta cei mai importanti artisti.

In 2022, lansez, impreuna cu Dany D piesa ” Inima mea”, o piesa iconica pentru toti tinerii casatoriti. Presa scrie imediat despre aceasta, iar ea devine un fel de imn al nuntilor.