“WITHOUT MUSIC, LIFE WOULD BE A MISTAKE”

M-am nascut in Bucuresti, intr-o familie minunata care mi-a insuflat valori morale inalte si care m-a invatat ca, in viata, trebuie sa lasi o parte din tine celor care te vor urma. Si cam asta mi-am propus sa fac.

COPILARIA

De mica, am fost innebunita dupa muzica. Imi placea sa-mi imaginez ca sunt pe scena si cant la microfon, iar in fata mea era plin de oameni care ma aplaudau.

Mama m-a incurajat intotdeauna sa fac ce-mi place si, astfel, am inceput sa cochetez cu muzica inca din copilarie. Am participat la concursul televizat „Tip top minitop”, apoi, mai tarziu, la emisiunea concurs „Olala”, unde am si castigat Premiul al II-lea.

CONCURSURI

Am urmat scoala de canto a Danei Dorian, „Dorian’s art” , unde, datorita Danei, care este o femeie extraordinara, am invatat extrem de multe lucruri benefice pentru viitoarea mea cariera muzicala.

Am continuat apoi cu participarea la diferite concursuri si emisiuni precum” X factor”, „Vocea Romaniei”, „Demascarea” , „Acces direct”, etc.

EXPERIENTA

In 2013 am participat la Eurovision , cu piesa „ Can you be mine”, aceasta experienta, reprezentand un mare pas in dezvoltarea carierei mele de artist.

In acelasi an, am fost selectata, impreuna cu trupa „That’s right”, sa particip cu piese proprii precum „Jungle girl”, „ Sueno de amor” printre marile trupe si artisti ai momentului precum Voltaj, Directia 5, Smiley, Pepe, Connect-r la Romanian Top Hits si Mamaia Music Awards.

De-a lungul timpului, am sustinut concerte si spectacole atat in tara , cat si in strainatate si am cantat la evenimente importante in locatii precum: Centrul cultural pentru Unesco „ Nicolae Balcescu”, Casa Centrala a armatei, Palatul Parlamentului, Cazino Sinaia, Hotel Golden Tulip-Cipru( de 2 ori), Hotel Merit( de 2 ori), Palatul Ghica, Hotel Radisson, Hotel Phoenicia, Hotel Mariott, Novotel, Casa Vernescu.

ALESSA’ S BAND

In 2015, am simtit nevoia sa schimb ceva in performanta mea si sa trec putin la alt nivel, asa ca mi-am format o trupa cu care cant si in ziua de azi.

Impreuna am avut un parcurs fenomenal, sustinand nenumarate concerte si evenimente prin aproape toate orasele importante ale tarii.